Talking Point Naib Canselor UniMAP Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin, Sempena Senamrobik dan Perjumpaan Mingguan - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2012)
Program Senamrobik dan Perjumpaan Mingguan berlangsung pada 1 Jun 2011 di Multipurpose Court Kubang Gajah, Perlis.