Talking Point Naib Canselor UniMAP Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin, sempena Majlis Bersama Peserta ITEX 2011 - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2012)
Majlis berlangsung pada 16 Mei 2011 bertempat di Dewan Keikhlasan, Bangunan KWSP, Kangar, Perlis.