Teks Ucapan Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) Sempena Majlis Penyerahan Watikah Perlantikan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2012)
Majlis Penyerahan Watikah Perlantikan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) berlangsung pada 5 Mac 2011 di Tasoh Lake Resort, Bukit Chabang, Perlis, Malaysia.