Talking Point Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) For International Academic Short Course by Professor Dr. Ali Hussain Reshak - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Program telah berlangsung pada 21 Mac 2011 di Dewan Keikhlasan, Tingkat 10, Bangunan KWSP, Kangar, Perlis, Malaysia.