Seminar Sehari WorldCat Local untuk Pustakawan - Anon (Universiti Malaysia Perlis, 2012)
Seminar Sehari Worldcat Local untuk Pustakawan telah dianjurkan oleh Perpustakaan Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) pada 21 Februari 2012 (Selasa) bertempat di Auditorium, Perpustakaan Utama, Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), Kampus Pauh Putra, Arau, Perlis, Malaysia.