Upacara Pecah Tanah Kampus Tetap Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia - Anon (Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM), 2011)
Upacara disempurnakan oleh Y.A.B. Tun Abdullah bin Hj. Ahmad Badawi pada 2 Jun 2003 di tapak Kampus Tetap UniMAP, Pauh Putra, Arau, Perlis, Malaysia.