Pertandingan Debat Perpaduan dan Integrasi Nasional Antara IPT 2010 - Anon (Jabatan Perdana Menteri, 2011)
Pertandingan ini dianjurkan oleh Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional, Jabatan Perdana Menteri dengan kerjasama Kementerian Pengajian Tinggi, Majlis Debat Universiti-Universiti Malaysia, Kerajaan Negeri Perlis dan Universiti Malaysia perlis (UniMAP) pada 16 - 20 Oktober 2010. Majlis dirasmikan oleh Y.B. Senator Tan Sri Dr. Koh Tsu Koon bertempat di Dewan 2020, Kangar, Perlis, Malaysia.