Teks Ucapan Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis Majlis sempena Perasmian Kolej Kediaman Tun Abdullah Ahmad Badawi - Anon (Universiti Malaysia Perlis, 2011)
Majlis berlangsung pada 14 Jun 2010 di Kolej Kediaman Tun Abdullah Ahmad Badawi, Simpang Empat, Perlis, Malaysia.