Pengoptimuman parameter pengacuan bagi mengurangkan kecacatan jasad anum proses pengacuan suntikan logam (MIM) - Khairur Rijal, Jamaludin; Norhamidi, Muhamad, Assoc. Prof.; Mohd. Nizam, Ab. Rahman, Dr.; Sri Yulis, M. Amin; Murtadhahadi, Ir. (The Institution of Engineers, Malaysia, 2011)
Link to publisher's homepage at http://www.myiem.org.my/