Perbandingan jumlah kandungan elektron di atas variasi longitud khatulistiwa dan latitud menggunakan model IRI, NeQuick dan data IONEX - Mardina, Abdullah, Ir. Assoc. Prof. Dr.; Dayang Azra, Awang Mat; Siti Sarah, Nik Zulkifli (The Institution of Engineers, Malaysia, 2011)
Link to publisher's homepage at http://www.myiem.org.my/