Kajian perbandingan ram lengkung dan ram rata bagi pemusar udara aliran jejarian dalam mengurangkan emisi - Mohammad Nazri, Mohd Jaafar; Ismail, Samat; Muhamed Shukri, Abdul Mookmin (The Institution of Engineers, Malaysia, 2011)
Link to publisher's homepage at http://www.myiem.org.my/