Keberkesanan pembakaran udara berperingkat dalam mengurangkan emisi dari pembakar berbahanapi gas - Mohammad Nazri, Mohd. Jaafar; Mohd Sharul, Sulian (The Institution of Engineers, Malaysia, 2011)
Link to publisher's homepage at http://www.myiem.org.my/