Penyampaian Perkhidmatan Maklumat Secara Jarak Jauh: Pendekatan Universiti Terbuka Malaysia (OUM) - Ruzita Ramly (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2008)
Seminar Perkhidmatan Maklumat 2008 dianjurkan oleh Perpustakaan Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) dengan kerjasama Persatuan Pustakawan Malaysia (PPM) Wilayah Utara pada 3 Jun 2008 di Hotel Putra Brasmana, Kuala Perlis.