Kepentingan Perkhidmatan Maklumat dalam Pencapaian Teras Strategik Pengajian Tinggi Negara - Amir Hussain, Md Ishak (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2008)
Seminar Perkhidmatan Maklumat 2008 dianjurkan oleh Perpustakaan Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) dengan kerjasama Persatuan Pustakawan Malaysia (PPM) Wilayah Utara pada 3 Jun 2008 di Hotel Putra Brasmana, Kuala Perlis.