Program Kesejahteraan Keluarga - Anon (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2011)
Program Kesejahteraan Keluarga dianjur oleh Pusat Kesihatan dan PISKANITA Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 21 Disember 2010 di Dewan Kapitol, Kangar, Perlis, Malaysia.