Teks Ucapan Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. Kamaruddin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis Program Finishing School Pelajar Tahun Akhir Diploma Kejuruteraan - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2011)
Majlis berlangsung pada 7 April 2010 di Dewan Seberang Ramai, Kuala Perlis, Perlis.