Teks Ucapan Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. Kamaruddin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis sempena Kejohanan Futsal Piala Naib Canselor - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2011)
Kejohanan berlangsung pada 28 Mac 2010 di D’Futsal Center, Kangar, Perlis.