Teks Ucapan Prof. Dr. Zul Azhar Zahid Jamal Timbalan Naib Canselor Penyelidikan dan Inovasi UniMAP sempena Majlis Perasmian Penutup Pertandingan Robot Universiti-Universiti Malaysia - Zul Azhar, Zahid Jamal, Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2011)
Majlis berlangsung pada 3 Januari 2010 di Dewan 2020, Kangar, Perlis.