Teks Ucapan Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. Kamaruddin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis sempena Senamrobik dan Perjumpaan Mingguan - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2011)
Perjumpaan berlangsung pada 10 Februari 2010 di Multipurpose Court, Kubang Gajah, Perlis.