Plastic Impregnated Lignocellulosic Composites - Hanis Azimah, Mohd Bokeri; Anis Nadhirah, Ismail; Alida, Abdullah (Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), 2011)
Ekspo Inovasi Islam 2010 (i-NOVA 2010) dianjurkan oleh Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) dengan kerjasama Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia pada 26-28 September 2010 bertempat di Stadium Tertutup Nilai, Negeri Sembilan.