Halal Logo Verification Device - Kiosk - Noraihah, Mohd Yusof; Marlina, Idris Khan; Mohd. Firdaus, Hamzah (Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), 2011)
Ekspo Inovasi Islam 2010 (i-NOVA 2010) dianjurkan oleh Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) dengan kerjasama Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia pada 26 - 28 September 2010 bertempat di Stadium Tertutup Nilai, Negeri Sembilan.