Teks Ucapan Lt. Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Hussin Sempena Pendaftaran Pelajar Baru KUKUM Sidang Akademik 2006/2007 - Kamarudin Hussin, Lt. Kol. Prof. Dato' Dr. (2008)
Majlis berlangsung di Dewan Kolej Kediaman Pelajar, Kampung Wai.