Embedded system of DNA exon predictor using Hidden Markov Model - Habibi Husain, Arifin; Ahmad Nasir, Che Rosli; R. Badlishah, Ahmad, Assoc. Prof. Dr.; Rerrianto, Gozali, Ir.; Suhartati, Agoes, Dr. Ir.; Endang, Djuana; Md Mostafijur, Rahman; Safarin, Samsudin (Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), 2011)
Ekspo Inovasi Islam 2010 (i-NOVA 2010) dianjurkan oleh Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) dengan kerjasama Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia pada 26 - 28 September 2010 bertempat di Stadium Tertutup Nilai, Negeri Sembilan.