Teks Ucapan Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Hussin Sempena Pendaftaran Pelajar Baru UniMAP Sidang Akademik 2007/2008 - Kamarudin Hussin, Lt. Kol. Prof. Dato' Dr. (2008)
Majlis berlangsung di Dewan Kolej Kediaman Pelajar, Kampung Wai.