BioHiMAG: Boifriendly & High Potential Magnesium Sacrificial Anode - Najib Saedi, Ibrahim; Mohamad Ashraf, Abu Seman; Mohd Hashahrin Firdaus, Azri (Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), 2011)
Ekspo Inovasi Islam 2010 (i-NOVA 2010) dianjurkan oleh Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) dengan kerjasama Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia pada 26 - 28 September 2010 bertempat di Stadium Tertutup Nilai, Negeri Sembilan.