Characterization of Bioceramics from Anadara Granosa for Bone Substitute Material - Muhammad Adam, Zahid; Suzaini, Sidik; Norsima Nazirah, Sidek (Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), 2011)
Ekspo Inovasi Islam 2010 (i-NOVA 2010) dianjurkan oleh Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) dengan kerjasama Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia pada 26 - 28 September 2010 bertempat di Stadium Tertutup Nilai, Negeri Sembilan.