DC-DC Converter for Fuel Cell Application - Nurul Farhana, Abdul Hamid; Norsyahidah, Abdul Sani; Chua, Kean Yin (Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), 2011)
Ekspo Inovasi Islam 2010 (i-NOVA 2010) dianjurkan oleh Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) dengan kerjasama Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia pada 26 - 28 September 2010 bertempat di Stadium Tertutup Nilai, Negeri Sembilan.