Teks Ucapan Y.Bhg. Lt.Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Hussin Rektor KUKUM Sempena Majlis Penyerahan Watikah Pelantikan Majlis Perwakilan Pelajar Sidang Akademik 2006/2007 - Kamarudin Hussin, Lt. Kol. Prof. Dato' Dr. (2008)
Majlis berlangsung di Hotel Holliday Villa, Alor Setar