MyLib kolaborasi perkongsian sumber elektronik: isu dan cabaran - Nafisah, Ahmad (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2010)
Seminar Kebangsaan Sumber Elektronik di Malaysia (SKSEM) 2010 dianjurkan oleh Perpustakaan, Universiti Malaysia Perlis dengan kerjasama Malaysian Online E-Resources Consortium (MOLEC) dan sokongan padu Persatuan Pustakawan Malaysia Kumpulan Utara bertempat di Bayview Beach Resort, Pulau Pinang pada 20 - 21 Disember 2010.