Pengukuran prestasi sumber elektronik di Malaysia: Pengalaman Malaysian Online E-Resources Consortium (MOLEC) - Mazmin, Mat Akhir (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Seminar Kebangsaan Sumber Elektronik di Malaysia (SKSEM) 2010 dianjurkan oleh Perpustakaan, Universiti Malaysia Perlis dengan kerjasama Malaysian Online E-Resources (MOLEC) dan sokongan padu Persatuan Pustakawan Malaysia Kumpulan Utara bertempat di Bayview Beach Resort, Pulau Pinang pada 20 - 21 Disember 2010.