Sustaining and maintaining of news and information by digitalization on “MALAYSIANA” collections - Hasnita, Haji Ibrahim; Masfaliza, Masmuda (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2010)
Seminar Kebangsaan Sumber Elektronik di Malaysia (SKSEM) 2010 dianjurkan oleh Perpustakaan, Universiti Malaysia Perlis dengan kerjasama Malaysian Online E-Resources (MOLEC) dan sokongan padu Persatuan Pustakawan Malaysia Kumpulan Utara bertempat di Bayview Beach Resort, Pulau Pinang pada 20 - 21 Disember 2010.