Syarahan Umum Antarabangsa: Nilai-nilai pengurusan, etika kerja dan personaliti - Perspektif Islam - Anon (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2010)
Penceramah adalah Tuan Yang Terutama Y.Bhg. Prof. Madya Dato' Syed Omar Al Saggaf, Duta Malaysia ke Arab Saudi & Wakil Tetap Malaysia ke Pertubuhan Persidangan Islam Sedunia (OIC), 28 September 2010 bertempat di Dewan Kapitol, Kangar, Perlis, Malaysia.