Teks Ucapan Lt. Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Hussin Rektor KUKUM Bersempena Dengan Pertandingan Robocon 2006 Peringkat KUKUM - Kamarudin Hussin, Lt. Kol. Prof. Dato' Dr. (2008)
Majlis berlangsung di Dewan Serbaguna, Kubang Gajah