Lawatan Akademik UiTM Kuala Terengganu - Perpustakaan Sultanah Nurzahirah (Perpustakaan Sultanah Nur Zahirah: Universiti Malaysia Terengganu, 2011)
Pihak perpustakaan Sultanah Nur Zahirah (PSNZ) telah menerima kunjungan dan lawatan daripada Universiti Teknologi Mara (UiTM)kampus kuala Terengganu. Lawatan ini melibatkan 2 sesi dan juga 2 hari serta jumlah peserta yang terlibat adalah seramai 70 orang pelajar dan 4 orang pengiring.Tujuan lawatan ini adalah untuk melihat dan memahami setiap perkhidmatan yang ditawarkan oleh PSNZ.