Pensyarah UMT rajin diberi anugerah - KOSMO (Utusan Melayu (M) Berhad, 2010)
Pensyarah Fakulti Sains dan Teknologi (FST)Universiti Malaysia Terengganu (UMT), Dr. Mariam Taib,39 yang berjaya menggondol satu anugerah serta 2 sijil pada majlis Anugerah Tahunan UMT 2008 semalam.