God ialah tuhan, bukan Allah - Kosmo (Utusan Melayu (M) Berhad, 2010)
Bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad melahirkan rasa bimbang dengan kemarahan di kalangan umat Islam di negara ini berhubung isu kalimah Allah.Beliau berkata demikian kepada pemberita selepas membentangkan ucaptama mengenai Mahasiswa Melayu:cabaran dan masa depan pada konvensyen mahasiswa melayu 2010 Universiti Malaysia Terengganu (UMT).