Firdaus menang undi tertinggi di UMT - Berita Harian (The New Straits times Press (M) Bhd, 2010)
Pilihanraya majlis perwakilan pelajar (MPP) Universiti Malaysia Terengganu (UMT)menyaksikan penuntut tahun dua fakulti pengajian maritim, Mohd Firdaus Md Sayed,23 sebagai calon umum meraih undi tertinggi bagi sesi 2009/2010 yang berlangsung di kampus itu Ahad lalu.