Mutiara timba pengalaman di Kota Bandung, Jakarta - Sinar Harian (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2010)
Kelab Wanita Universiti Malaysia Terengganu (Mutiara) melangkah setapak ke hadapan dengan menganjurkan lawatan ke Kota Bandung dan Jakarta, Indonesia. Pengerusinya, Laili Che Rose, lawatan bertujuan memberi ruang dan peluang kepada anggota dalam menimba pengalaman,meluaskan ilmu pengetahuan dan menjalinkan kerjasama dengan salah sebuah universiti di negara tersebut.