Mahasiswa cemerlang UMT ikuti ESQ - Sinar Harian (Sinar karangkraf Sdn Bhd, 2010)
Al-Ansar consultancy buat pertama kalinya mengendalikan seminar ESQ 165 (ESQ) secara 'in house' kepada kira-kira 100 mahasiswa cemerlang Universiti Malaysia Terengganu (UMT)pada 15 dan 16 Januari 2010.