Arif rangkul tiga anugerah - Sinar Harian (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2010)
Anak pemandu bas dari Semporna, Sabah, Arif Mandangan, 23, melakar kejayaan tersendiri apabila merangkul 3 anugerah pada Majlis Anugerah Pelajar Cemerlang Universiti Malaysia Terengganu (UMT),2008 di Auditorium Mahyuddin, Fakulti Pengurusan dan Ekonomi,semalam.