Pos Malaysia sedia khidmat bagasi pelajar - Harian Metro (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2010)
Pos Malaysia Berhad (Pos Malaysia) Cawangan Terengganu memperkenalkan perkhidmatan menghantar bagasi kepada pelajar di pusat pengajian tinggi di negeri ini yang melibatkan Universiti Malaysia Terengganu (UMT) dan UiTM cawangan Dungun sempena musim cuti semester.