Sistem pengurusan guru,nota guru dan penilaian guru - Hayati A.rahman (Terengganu: Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysia, 2016)
Perkembangan dunia teknologi maklumat dan pengurusan kerja secara berkomputer telah dapat meningkatkan mutu pengurusan kerja