Sistem Pengkelasan Keluarga Ikan - Ezahamrul Afreen Awalludin (Terengganu: Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysia, 2016)
Projek ini tertumpu kepada pembangunan satu sistem untuk menguruskan Sistem Pengkelasan Keluarga Ikan.