Teknologi sisa kumbahan dikomersial di Arab Saudi - Berita Harian (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2010)
Selepas memenangi pingat emas bagi inovasi & reka bentuk di Geneva, Teknologi Tiub Nano Titania (TNT)bagi meneutralkan sisa kumbahan secara semulajadi yang dibangunkan penyelidik di Universiti Malaysia Terengganu (UMT)mendapat satu lagi lonjakan apabila rekaannya dijangka digunakan secara komersial di Arab Saudi tidak lama lagi.