Sinar Harian FC dihimpit kekalahan - Sinar Harian (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2010)
Sinar Harian FC terus dihimpit badi kekalahan selepas tewas 3-5 kepada pasukan Mangkuk FC pada perlawanan futsal persahabatan yang berlangsung di Sports Planet, Gong Badak. Ia merupakan kekalahan kedua Sinar Harian FC dalam tempoh sebulan selepas tewas tipis, 5-6 kepada Universiti Malaysia Terengganu (UMT) pada saingan sebelum ini.