Pelajar IPT perlu berani kendali program - Sinar Harian (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2010)
Pengarah program Bakti Siswa dan Anak Angkat Mahasiswa Bersama Masyarakat Universiti Malaysia Terengganu (UMT), Mohd Hafizal Zainuddin berkata, pelajar harus berani mengendalikan program universiti kerana inilah peluang bagi mereka menonjolkan kelebihan masing-masing.