Keli dalam tin dapat anugerah - KOSMO (Utusan Melayu (M) Berhad, 2010)
Keli dalam tin hasil ciptaan pensyarah Universiti Malaysia Terengganu (UMT), Aziz Yusof,38 telah memenangi pingat gangsa dalam Pameran Produk dan Inovasi Baru Antarabangsa di Geneva, Switzerland baru-baru ini.