Hepa juara badminton Piala Pengarah INOS - Sinar Harian (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2010)
Bahagian Hal Ehwal Pelajar Alumni (HEPA)menjuarai Kejohanan Badminton Piala Pengarah Institut Oceanography(INOS)kali keempat yang diadakan di Dewan Badmonton Universiti Malaysia Terengganu(UMT), minggu lalu.