Buru sang serigala Tasik Kenyir - Berita Harian (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2010)
Setelah sekian lama dirancang malah menghadapi pelbagai rintangan, akhirnya Team Kelab Jabatan Pendaftar UMT diketuai Zakaria dengan ahlinya Nazrin, Tamim, A Syukri, Safniezal dan penulis dapat menganjurkan kunjungan ke Taman Negara, Tasik kenyir bagi memburu penghuni dasarnya.