Aziz Deraman Naib Canselor UMT - KOSMO (Utusan Melayu (M) Berhad, 2010)
Profesor Dr. Aziz Deraman dilantik sebagai Naib Canselor UMT bagi menggantikan Profesor Datuk Dr. Sulaiman Md. Yassin yang bersara.